pühapäev, 12. juuli 2009

Uuhh, puud ja metsad...

Eile, laupäeval, käisime taaskord Sydney kesklinnas, seekord sooviga üle vaadata sealne botaanikaaed ja jõudumööda ka muid vaatamisväärsusi. Ilm oli jahe ning päikest ei olnud ning kuivanud lehed vahtratel tekitasid üsna sügisese meeleolu. Botaanikaaias jooksime ammulisui ühe taime juurest teise juurde ja ei jõudnud ära imestada :). Lisaks päris mitmele taimeliigile oli seal ka mõningaid fauna esindajaid.

Erilisi emotsioone pakkusid meile kohalikud ämelgad ning lendrebased. Lendrebaseid polnud muidugi eriti mõtekas puu all vahtida, teadagi miks. Kõigest sellest näeb allpool ka väikest valikut kommenteeritud pilte. Peale seda lonkisime mööda linna ringi, otsisime sobivat internetipakkumist jms.

Enne kojuminekut jõudsime veel ka Sydney Meremuuseumisse, mis asub Darling Harbouris. Kuna muuseumisse pääses tasuta, siis ei jätnud me seda võimalust kasutamata. Tasuta taolisi paiku siin väga palju ei ole ning sissepääsu hinnad muuseumidesse, akvaariumisse, loomaaeda jne on vahemikus 10-40 AUD. Esialgu ei raatsi nii palju välja käia, kui tööd saame eks siis näis.



0 kommentaari: