kolmapäev, 8. juuli 2009

Oh my god! Oh my god! We all gonna die! ...again.


Tere kõik suured ja väikesed blogilugejad, blogard Tarmo jälle siin. Tänased päevateemad: kes tappis maikel tsäksoni, milline näeb välja Sidni tagatänav ja kuidas Sidnis tööd otsitakse. Alustame viimasest.
Täna hommikul astus Kristi innukalt naabruses asuvasse Cronulla Motor Inn'i, küsima, kas tema töökad käekesed saaksid teatud tasu eest selle külalistemaja voodeid siluda ja põrandaid pesta. Kahjuks polnud perenaist kodus ja selle seriaali järgmist osa kuulete järgmisel nädalal.
Aga kella poole üheteistkümne paiku säädsime me koos sammud lähedalasuva tööstusrajooni suunas, vaatamaks, kas sääl saaks paar tublit eestlast mõne ettevõtte kasumit nõnnapalju upitada, et lisahüvest jääks meilegi elamiseks mõni dollarike. Esialgne kõhedustunne mõtte ees lihtsalt kuhugi sisse marssida ja pärida läks üle pääle paari esimest ebaõnnestunud katset. Seejärel trampisime vaprasti igast avatud uksest sisse, uurima, ega neil tegemata tööjärge põrandal vedele vai miskit asjalikku ja sõbralikku nõuannet anda pole.
Pääle neljatunnist ringirändamist ja tüütamist hakkas vihma sadama ning mõned hüvad soovitused taskus ähvardasid läbi liguneda. Peitusime nobedasti matkatarvete kauplusesse ning veetsime sääl meeldiva veerandtunni vihmariideid uudistades. Kuid kuna vihm lakkas niisama ootamatult kui algas, ja kui vihma pole, pole ka vihmariideid vaja, siis jäi kaup raha vastu vahetamata ning seadsime sammud Miranda hiid-ostukeskuse poole, kus varustasime end järgmiseks nädalaks vajalike toiduainetega. Arve.... noh, seda me igaks petteks väga pikalt ei imetlenud.
Maikel Tsäksonist. Pärast suurt tiiru Woolworth´i toidukaupluses (midagi Eesti Selveri vai Rimi keti sarnast) jäi kassa ees silma selline mõistatus:

Sidni tagatänav näeb aga välja selline:

Tänase päeva järel on meil peas sellised mõtted ja küsimused:
  • Austraallased, miks te nii imelikku inglise keelt räägite?
  • Külastame Bunningsi ehitus- ja aiatarvete keti, Austraalia postiteenistuse ja JobsInRetaili ja veel mõne ettevõtte kodulehti
  • Kas maikel tsäkson suri ise või oli tal abilisi?
  • Kookaburrad on ägedad!
  • Vihm ei ole nii äge, kui see sind kätte saab.
  • GPS päästab maailma! (õigemini meid maailma käest)
  • Me armastame oma kena kodumaad, aga Austraalia on ikka ka äge.

Ahjaa, pangakaardid tulid ka kohale, kus nüüd läheb alles tarbimiseks...

Kohtumiseni tulevikus! Seniks lehvalehva.

0 kommentaari: